Talafa'asolopito o le Bamboo a Saina: O se Talatuu e le tumau o Aganu'u ma Fa'afouina

O le bamboo, ua matua'i fa'amaua'i i totonu o le fa'aigoa fa'aleaganu'u ma tala fa'asolopito a Saina, o lo'o i ai se talatuu mata'ina e o'o atu i le afe tausaga.O lenei la'au la'au fa'atauva'a ae fa'ato'aga ua tele sona sao i le fa'atupuina o le atina'e o le atunu'u, ma fa'aaafia ai mea uma mai i ata ma tusitusiga e o'o i le olaga i aso ta'itasi ma le tusiata fale.

O A'a Anamua o le Bamboo i le Aganu'u Saina

O a'a o le tala fa'asolopito o bamboo Saina e o'o atu lava i aso anamua, fa'atasi ai ma fa'amaoniga o le fa'ato'aga o le ofe mai tua atu i le 7,000 tausaga.Sa vave ona iloa e nuu muamua o Saina le anoanoai o le faaaogaina o le laau, ma faaaoga mo le fausiaina, meaai, ma meafaigaluega eseese.O lona tuputupu a'e vave ma le fetuutuuna'i i tau eseese na avea ai le ofe ma punaoa taua mo le ola ma mea fou.

GRAPHICAL-ABSTRACT-19567-516x372

Faailoga Faaleaganuu ma le Taua

O le fa'atusa a le Bamboo i le aganu'u a Saina e 'oloa ma tele ona itu.Faʻaaloalogia mo lona maufetuunaʻi ma fetuutuunai, o le bamboo e masani ona fesoʻotaʻi ma uiga lelei e pei o le amiosaʻo, tauagafau, ma le fetuutuunai.O nei uiga lelei ua avea ai ma faailoga iloga i filosofia ma faatufugaga Saina.

I ata ma solo fa'aSaina masani, o le bamboo o se fa'asologa faifaipea, e fa'atusalia ai le fealofani i le va o le natura ma le olaga o le tagata.O le sa'o ma le sa'o o le bamboo ua va'aia o se fa'atusaina o le amio sa'o, ae o ona totonu ga'o e fa'ailoa ai le loto maulalo.O vaega soofaatasi o bamboo e faatusa i le lotogatasi o elemene eseese.

9k_

Ofe i le Fausiaina o Saina Anamua

O le aoga ma le faʻaogaina o bamboo na avea ai ma mea muamua i le fausaga o Saina anamua.Sa avea ma fatamanu mo le fausiaina o fale, alalaupapa, ma e oo lava i le Great Wall.O le malosi ma le fetuutuuna'i o le bamboo na mafai ai ona tatalia le suega o le taimi, ma fesoasoani i le umi o nei fausaga.

I tua atu o faʻatulagaga faʻatulagaina, sa faʻaaogaina foi le ofe i le fausiaina o meaafale ma meafale.O lona mamafa mama ma le matagofie faanatura na avea ai ma se filifiliga lelei mo le faʻaogaina o mea uma mai nofoa ma laulau i ato ma ipu.

002564bc712b0ea0db940b

Ofe i Mea'ai Saina

O tala fa'asolopito o bamboo a Saina e lalagaina i tu ma aga masani a le atunu'u.O fa'ato'aga, o tama'i la'au ma'ale'ale o le la'au 'ofe, ose mea lauiloa i mea'ai Saina.Fa'atauaina ona o le ma'a'ai ma le tofo mālū, e fa'aogaina ai fa'afuga 'ofe i mea 'ese'ese, mai falai falai i sou.

O le fa'aogaina o le ofe i le tapenaina o mea'ai e le fa'atapula'aina na'o pupu.O le ausaina o mea'ai i ato ofe, o se auala e ta'ua o le "zhu," e maua ai se tofo maaleale, eleelea i mea e fai.O lenei metotia ua faʻaaogaina mo le tele o seneturi ma o loʻo tumau pea le masani i umukuka Saina.

u_169713068_2929704528&fm_253&fmt_auto&app_138&f_JPEG

Talosaga Fa'aonaponei ma Fa'aauau

I Saina fa'aonaponei, o lo'o fa'aauau pea ona avea le ofe ma punaoa taua.O lona gafataulimaina ma le fegalegaleai ua mafua ai ona faʻaogaina fou i pisinisi eseese.O alava bamboo e fa'aaogaina e fai ai ie, ma fa'aoga le pulupulu i le gaosiga o pepa.E le gata i lea, o le televave o le tuputupu a'e o le bamboo ua avea ai ma filifiliga fa'alelei mo le toe fa'aleleia o vaomatua.

O le talatuu tumau o bamboo i Saina e fai ma molimau i le fetuutuunai o le laau ma le taua faaleaganuu.A'o aga'i atu le atunu'u i le lumana'i, o lo'o tumau pea ona maua'a le ofe i tu ma aga a'o talia fa'aoga fa'aonaponei, e fa'aalia ai lona taua tumau i tala fa'asolosolo o tala fa'asolopito o Saina.


Taimi meli: Tes-24-2023