Fa'atupula'ia le Mana'oga mo Bamboo Charcoal: Ose Fofo Mauaina mo Alamanuia Eseese

E tusa ai ma se lipoti a Technavio, o le maketi o malala bamboo i le lalolagi atoa e tatau ona tupu tele i le isi lima tausaga, faatasi ai ma le tele o maketi o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 2.33 piliona i le 2026. Faʻateleina le manaʻoga mo oloa malala bamboo i pisinisi eseese e pei o taavale afi, faufale. , ma o le soifua maloloina o loʻo faʻateleina le tuputupu aʻe o maketi.

E maua mai i le la'au bamboo, o le malala o le bamboo o se ituaiga o kaponi fa'agaoioia o lo'o i ai uiga eseese, e aofia ai le maualuga o le porosity ma le eletise.Ona o lona gafatia e faʻafefe ai mea leaga ma manogi, e faʻaaogaina lautele i le faʻamamaina o le ea ma le vai.O le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le taua o se siosiomaga mama ma saogalemu o se tasi lea o mea taua e mafua ai le faʻalauteleina o maketi.

Oe e mu

I totonu o le au fa'atau tetele i le maketi o malala, Bali Boo ma Bambusa Global Ventures Co. Ltd o lo'o iloga.O nei kamupani o loʻo taulaʻi atu i fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma faiga faʻapaʻaga e faʻaleleia atili ai le latou maketi.Ua lauiloa i ana oloa fa'aola ma fa'alelei i le si'osi'omaga, ua ofoina atu e Bali Boo le tele o oloa malala e aofia ai le fa'amamaina o le ea, fa'amama vai ma mea tau pa'u.E fa'apea fo'i, o le Bambusa Global Ventures Co. Ltd e fa'apitoa i le gaosiga ma le fa'asoaina atu o 'oloa malala fa'apitoa i maketi i totonu ma atunu'u.

O le siʻitia o le manaʻoga mo oloa faʻanatura ma meaola o loʻo faʻateleina le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe o le maketi o malala.A'o fa'atupula'ia atugaluga e uiga i a'afiaga leaga o vaila'au fa'akomepiuta ma vaila'au, o lo'o liliu atu tagata fa'atau i isi mea fa'alelei.O le malala o le bamboo e fetaui lelei i lenei tulaga ona o se punaoa faʻafouina ma gafatia ma le tele o faʻamanuiaga.

I totonu o fale ta'avale, ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua o malala ose ose vaega taua o fa'amama ea ta'avale.Aveese lelei formaldehyde, benzene, ammonia ma isi mea leaga, maua ai le ea mama ma fou i totonu o le taavale.E le gata i lea, o lona tau maualalo ma le tele o avanoa e avea ai ma filifiliga faatosina mo tagata gaosi oloa.

Vaomatua ofe

O le fale faufale ose fa'atauga taua fo'i oloa fa'atau malala.Faatasi ai ma le faʻateleina o le faʻamamafa i mea fau fale lanumeamata, ua faʻateleina le tuʻufaʻatasia o malala bamboo i mea fau fale e pei o sima, fola ma mea faʻapipiʻi.O le maualuga o le miti ma mea fa'anatura fa'aantimicrobial e avea ai ma fa'aopoopoga taua i nei fa'aoga.

E le gata i lea, o loʻo faʻaalia e le vaega o le soifua maloloina le aoga o le soifua maloloina o malala bamboo.O le malala e manatu e fesoasoani e faʻaleleia le toto, faʻatonutonu le susu, ma faʻaumatia toxins mai le tino.O lea ua mafua ai le atina'eina o oloa eseese mo le soifua maloloina, mai i matai ma aluga e o'o i lavalava ma nifo, ua fa'atumu uma i malala ofe.

I le fa'afanua, o Asia Pasefika o lo'o pulea le maketi o malala o le lalolagi ona o le maualuga o le gaosiga ma le fa'aaogaina o oloa ofe i atunuu e pei o Saina, Iapani, ma Initia.O le malosi o le itulagi i totonu o fale taʻavale, faufale, ma falemaʻi soifua maloloina e sili atu ona lagolagoina le tuputupu aʻe o maketi.Ae ui i lea, o le maketi gafatia e le gata i lenei itulagi.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le silafia e tagata o le ola gafataulimaina ma le puipuiga o le si'osi'omaga, o lo'o fa'atupula'ia fo'i le mana'omia o oloa malala bamboo i Amerika i Matu ma Europa.

Alala Fa'a

I le aotelega, o le maketi o malala o le lalolagi e tatau ona tupu tele i tausaga a sau.O le si'itia o mana'oga i totonu o alamanuia fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le fiafia o tagata fa'atau mo mea fa'alenatura ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga o le a fa'ateleina ai le fa'alauteleina o maketi.


Taimi meli: Oke-06-2023